Viva La France!

For noen uker siden kom jeg hjem fra den beste opplevelsen i mitt liv, nemlig språkreise i Frankrike!
Jeg har så sykt mye jeg vil dele med dere om reisen, det var helt seriøst, helt fantastisk, anbefaler det på det sterkeste!
Om noen har noen spm, angående noe rundt språkreise generelt, språkreisen til Frankrike som jeg var på eller noe annet rundt det her, er det bare å kontakte meg på emailen min: vivi_halv@hotmail.com, så svarer jeg mer enn gjerne! Jeg har bare godt å si om det, dere vil ikke angre.

Språkreisa i frankrike med sts tok sted i Antibes/Juan-les-pins, altså i hjertet på den franske rivieraen. Når det gjelder det praktiske så betalte jeg ca. 20.000 kr, inkludert fly, vertsfamilie/sted å bo, tre måltider om dagen og en del av utfluktene. Noen utflukter måtte betales utenom, men de var helt frivillige, og bare så det er sagt, helt verdt det!
Jeg hadde også noe som kaltes "Explorer Pass" som inkluderte noen utflukter til blant annet Monace, Nice og Marineland. Man kunne også velge å ta "Multiwater" altså et sportskurs med blant annet paragliding og dykking, dette valgte ikke jeg, men flere av dem jeg ble kjent med gjorde det og de syns det var veldig moro!
Skolen var fra klokka 9.00 til 12.00 fra mandag til fredag. Vi hadde 7 ulike lærere, 4 franske og 3 svenske. Jeg lærte faktisk en del, og det var veldig moro.

Så jeg tilbrakte altså tre uker av sommeren i paradis! Helt fra dag en ble jeg kjent med flere herlige folk, det er ikke skummelt å reise verken alene eller med en venn, man blir kjent med folk med en gang. Vi var blant annet på utflukter til St. Tropez, Nice, Monaco, Marineland, Cannes, et parfymeri, en sjokoladefabrikk og Ventimiglia i Italia. Jeg må si jeg virkelig elsket turen til Nice, båtturen over til St. Tropez, parfymeriet og Cannes! Det var mine favoritt turer. Ellers var det to sts-discoer, hvor sts hadde leid en nattklubb, dj og det var virkelig disco! Jeg trodde det skulle være litt kjedelig og litt barnslig, siden lederne skulle være der og slikt, men det var ordentlig disco med høy, dunkende musikk og dirty dancing! Utrolig morsomt, man slipper seg helt løs og kan være seg selv fullt ut!
Vi var også på ulike sportskvelder, vi hadde en sportsnight og en volleyball kveld. Begge var utrolig morsomme! Jeg er forsåvidt ei idrettsjente, så elsker alt som er sport, men de fleste likte disse kveldene. Alle var samlet og det var ordentlig team spirit.
Ellers på kveldene hadde vi fri og kunne velge å enten være hjemme med vertsfamilien eller ute med venner!

Jeg fikk noen fantastiske venner og noen minner som jeg aldri kommer til å glemme! Jeg snakker med de fleste jeg var med flere ganger i uka og jeg skal ned å besøke ei i Sverige i slutten av sommeren. Man får virkelig venner for livet, man opplever ting på helt andre måter og man vokser på det. Hele gjengen skal i tillegg på et reunion party som skal være i Liseberg 23. oktober, hvor sts har leid hele Liseberg, en dj og det blir skikkelig disco for alle som har vært på språkreise i år. Jeg har bare godt å si om dette og vurderer å dra til neste år igjen! Jeg vet også om flere som vurderer å dra igjen, både gutter og jenter. Dette vil du ikke gå glipp av!


Marit, Jennifer, Ane, Sunniva, meg og Louise foran, på stranda i Juan-les pins


Sunniva, meg, Ingrid, Ane, Louise & Isabella - på Gokart banen


Louise, Christoffer, Isabella, Olof, Ingrid & meg på disco!!


Meg & Sunniva på bye bye party på plage Juanita!


Christoffer, Hugo & Olof tar av på disco!


Og her er Mia, lederen min & meg på flyplassen tilbake i Norge :-)

- Har du vært på språkreise?
- Noen som har vært på språkreise i USA eller Australia som har noe å si? Vurderer å dra :-)

- Veronica

3 kommentarer

Me :)

16.02.2012 kl.15:45

Hei!

Det så kjempegøy ut!

Jeg lurer på om jeg skal dra på språkreise, også lurte jeg bare på hvor gamle folk vanligvis er der?

Det er jo fra 13-18, men jeg er selv 18, og jeg tenker hvis det er bare folk på 13-15 blir det kanskje litt kjedelig? Er det mange som er 17-18 år? :)

Me :)

20.02.2012 kl.17:44

hei!

At jeg er ei jente på 18 år som lurer på om jeg skal på språkreise til Frankrike til sommeren, også lurte jeg bare på hvor gamle de som er der er?

Kurset er jo for 13-18 åringer, men er det liksom flest 13-15 åringer der? Jeg tenker det er jo ikke så gøy hvis det bare er folk som er mindre enn meg der?

unepetiteprincesse

23.09.2012 kl.20:20

Me: Hei! Dette ble et super sent svar! Nei, jeg opplevde ikke det altså! Når jeg var der var jeg jo 17 år og de aller fleste var rundt 17 år, noen 18 :) Så kjør på sier jeg!

Skriv en ny kommentar

unepetiteprincesse

unepetiteprincesse

19, Larvik

I'm a 18 years old dreamer who loves living life to the fullest. veronicamogster@hotmail.com

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits