Work out

For tiden må jeg si jeg virkelig har blitt frelst når det gjelder trening! Jeg elsker det, kan rett og slett ikke få nok! Man føler seg så utrolig fresh etter en god økt og den gode samvittigheten er på plass. Jeg syns i tillegg det er utrolig moro å lære om kosthold og trening generelt. Moren min var instruktør på spenst i mange år, så det var så og si mitt andre hjem! Jeg har i tillegg spilt håndball i ca syv/åtte år, men sluttet i fjor, så nå er det egentrening som gjelder. Jeg prøver å være litt allsidig, bedre enn å gå lei, så de ulike tingene jeg har vært innom er: Indoor walking(love it), høypuls, bodypump, spinning, styrke på apparater, zumba, afro(utrolig moro!), pilates & corebar. Men det det går mest i  for tiden er indoor walking, styrke og afro. Love it! Det er jo ikke alltid så lett å finne inspirasjon og motivasjon, men når man først gjør det, er det bare herlig. Neste lørdag har jeg i tillegg sagt ja til å spille for gamle laget mitt i håndball, siden de mangler folk, så det kan jo bli moro! 
Ta bilder i speilet er kult, hah

Har du motivasjonen?

- Veronica

5 kommentarer

Marte

23.09.2010 kl.23:27

sv: Tusen takk! :)

Guro Margrethe

23.09.2010 kl.23:41

Du er såå snill! Og såå flink :D gleder meg< 3

kaja

23.09.2010 kl.23:49

Sv: Tusen takk :) Din og!

Jeg elsker å trene! Har stupt siden jeg var åtte, og nå spiller jeg håndball. Jeg tror ikke man trenger noen motivasjon, det skal bare være gøy og noe man liker! Da går det av seg selv :)

Mia

25.09.2010 kl.20:17

Vad är indoor walking??

Veronica

25.09.2010 kl.23:01

Ah, det er en ny treningsform på spenst! Det er på slike step maskiner, også er det som en spinning time på en måte, hvor alle står på slike step maskiner :) Det er jattebra, og morsomt :-D

Skriv en ny kommentar

unepetiteprincesse

unepetiteprincesse

19, Larvik

I'm a 18 years old dreamer who loves living life to the fullest. veronicamogster@hotmail.com

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits