Be yourself, everybody else is taken

Det er utrolig hvor fort rykter sprer seg. På et blunk kan noe gå fra å være mellom to personer til at tallet har blitt doblet med 30. Rykter kan ødelegge så mye, og det er ofte lite man kan få gjort om noe først har kommet ut, uansett om det  faktisk er sant eller ikke. Gutter er kanskje de som slår mest, men når det gjelder rykter, så er det jentene som helt klart slår til hardest. Jenter skal ofte "bare" fortelle det videre til sine beste, og når det blir gjort, går det bare videre og videre. Jeg tenker i hvertfall at selv om man ikke kan stoppe rykter som går, så kan man stoppe å fortelle det videre.

Men, når det først har spredd seg, handler det om å ikke tenke så mye på det. For om det virkelig ikke er sant, hvorfor skal man ikke da bare le av det? Det er jo ganske latterlig at noen faktisk ikke har noe annet å gjøre enn å sette ut rykter om andre.

 
Vær deg selv, vær stolt av den du er og går det et rykte - så hev hodet og hvis at du er så mye bedre!

Er du enig?

- Veronica

3 kommentarer

Pernille Amalie

03.10.2010 kl.01:25

Veldig enig beste jenta mi <3

Tonje Kristiansen

03.10.2010 kl.10:56

Ja jeg er enig! Bra skrevet :)

amalieangelskaar

27.10.2010 kl.13:59

SV: takk :D

Jeg er helt enig her! Opplevd altfor mye slikt. Tenkte å skrive ett innlegg om det, men vet ikke hvordan jeg skal si det. For jeg blir så irritert. Er heller ikke alltid lett å le av det, siden man er rett for at folk skal tro ting om deg som ikke er sant.. Men alt i alt er det de som setter ut ryktene som ikke har et liv og du finner ut hvem som er dine egentlige venner :) bra skrevet.

Skriv en ny kommentar

unepetiteprincesse

unepetiteprincesse

19, Larvik

I'm a 18 years old dreamer who loves living life to the fullest. veronicamogster@hotmail.com

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits