Hvem er jeg?

Nå sitter jeg her igjen, klokka er så altfor mye og jeg skal så altfor tidlig opp! Men det er jo  slik som dere vet, at det er om kvelden jeg fort kan komme med et dypt innlegg, innimellom mange av de kanskje mer overfladiske innleggene mine. Selv om jeg blogger flere ganger i uken og gir dere et innblikk i mitt liv, så betyr jo ikke det at dere faktisk kjenner meg eller vet så mye om livet mitt.
Her er et lite utdrag fra et tidligere innlegg jeg skrev, og jeg følte for å vise det til dere igjen, siden jeg syns det beskriver meg så godt, samtidig som dere ikke hører hele livshistorien min. Jeg føler også at dette faktisk er viktig å tenke på.

"Noen ganger prøver jeg å tenke på hva folk faktisk tenker om meg, hvordan jeg er som person, hvordan jeg behandler andre og hvordan jeg ønsker å være.

Så, hvem er jeg egentlig? Dere der ute kjenner meg jo egentlig ikke, så her er noe om meg; Jeg er en håpløs romantiker, en dagdrømmer, en som tenker mye, en som føler mye, selv om jeg ikke alltid får ut det jeg har å si. Jeg elsker romantiske komedier, men digger en real action film innimellom.  Ellers er jeg helt lost i tv-serier som greys anatomy, jeg kan sitte å se på de samme episodene om og om igjen. Jeg elsker å danse og virkelig slå meg løs, selv om det kan ta tid før jeg tør det. Jeg sovner alt for sent, får altså alt for lite søvn, samtidig som jeg elsker å stå opp tidlig og få noe ut av dagen! Jeg elsker sport, jeg liker å føle at jeg lever. Jeg reiser en del, det er en del av hvem jeg er. Jeg liker å utforske, å oppleve noe nytt. Jeg elsker å synge, jeg føler meg fri. Jeg elsker å skrive, da er jeg i mitt ess. Jeg er altfor dårlig til å "leve i nuet", og altfor god til å "glede meg til".

Så, hvem vil jeg egentlig være? Jeg ønsker å være en person som ikke bare drømmer, men som handler. En som ikke bare tenker, men som gjør. En som ikke bare føler, men som sier. Jeg vil tørre å slå meg løs, tørre og være meg selv fullt ut. Jeg vil ikke "glede meg til", jeg vil leve her og nå.

Jeg er egentlig veldig fornøyd med meg selv, man kan jo bare gjøre sitt beste, noe mer kan ingen be om. Ingen er perfekte, ingen er helt og holdent fornøyde med seg selv. Man kan alltid bli bedre til ting, presse seg selv hardere, men er det ikke slik at det en gang burde være stopp? At man burde ta seg en titt i speilet, gi seg selv et smil og tenke at dette er meg, hvor fantastisk er ikke akkurat jeg? "

- Veronica

3 kommentarer

Setio

19.10.2010 kl.00:52

Du skriver så bra!! :D kunne ikke sagt det bedre sjæææl!! :D <3

Anna

19.10.2010 kl.01:09

fint sagt, veronica :) liker å lese i bloggen din :)

21.11.2010 kl.21:00

Sykt bra skrevet, høres ut meg selv nesten. Og likte spesielt det du skrev om å være fornøyd med seg selv. Hater folk som skal være overlegne og synes de er perfekte, men alle jenter skal synes de er noe. De fleste er faktisk fornøyd med seg selv, men liker ikke å innrømme det. Veldig bra, likte dette :)

Skriv en ny kommentar

unepetiteprincesse

unepetiteprincesse

19, Larvik

I'm a 18 years old dreamer who loves living life to the fullest. veronicamogster@hotmail.com

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits