WHEN I GROW UP, I WANNA...

Mange voksne spør det vanlige spørsmålet vi unge har hørt hundre ganger før; hva skal du bli når du blir stor?
Jeg svarer så og si alltid det samme, sikkert det samme som mange av dere også, at det vet jeg ikke!
Men jeg har begynt å tenke mer og mer på hva jeg skal videre, for det er jo tross alt ikke maaange år før jeg må bestemme meg!

Så, i går kveld surfet jeg litt rundt på nettet på blant annet univeristetet i Oslo sine sider, Uio, og sjekket litt ut hva de hadde å tilby! Jeg kom vel ikke egentlig fram til så mye, men en ting er jeg fast bestemt på! Jeg skal studere i Olso, det har jeg vært bestemt på så lenge jeg kan huske og jeg skal ta et utvekslingsår i utlandet som min kjære søster som er i Scotland, bare at jeg vil til California! Tenk så utrolig moro, ett år på Berkely college i California! Eller så vil jeg en tur til Frankrike, jeg blir så utrolig fascinert av språket, menneskene og kulturen der :-) Men California er klart wish number 1! Jeg vet ikke helt hva jeg vil studere da, det er så mye jeg liker egentlig! Jeg kunne tenkt meg å studere journalistikk, eller kanskje noen slags medie/kultur fag siden jeg elsker å skrive! Drømmen hadde jo vært å hatt min egen spalte, som våre alles Carrie Bradshaw!
Ellers så elsker jeg jo musikk, så en annen drøm hadde vært å valgt musikk rett og slett, med sang som hovedfag!

Men det her er jo bare noen tanker som svirrer rundt i hodet mitt, og det er jo egentlig sikkert ikke så interessant for dere som lesere! Men jeg liker å blogge for å luftet mine egne tanker, skrive det jeg føler for - jeg skriver jo rett og slett for min egen del! Dette er i hvertfall en av mine drømmer, som skal bli til virkelighet, det har jeg bestemt meg for!


Så hva skal du gjøre når du blir stor?
Hva syns du om min drøm?

- V

Én kommentar

Mia

01.12.2010 kl.10:27

Se vad fantastiskt! Det är precis som mina drömmar fast jag kom aldrig till Berkely. Hamnar du där kommer jag och hälsar på! L.A kan jag hjälpa dig med om du ska dit.

Det gäller att drömma tjejen, sikta mot stjärnorna så hamnar vi i trädet iaf. :)

Tycker det låter som du har bra koll på vad du vill. Känns som jag först på sistone kommit på det. Du är tidigt ute! Känn ingen press över det där, det kommer när du är redo.

Kram

Skriv en ny kommentar

unepetiteprincesse

unepetiteprincesse

19, Larvik

I'm a 18 years old dreamer who loves living life to the fullest. veronicamogster@hotmail.com

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits