Goodbye 2010, Hello 2011

Pc'en min viser allerede 02.01.2011 og vi må vinke farvel til året 2010. Jeg merker allikevel at jeg ikke er helt ferdig med 2010 - først må det blogges om! Men hvordan i alle dager skal man fortelle om ett helt år, på bare ett blogginnlegg?! Det er jo forsåvidt umulig, men her er et flashback til noen av høydepunktene i 2010!
Siden hukommelsen min rett og slett viser seg å være litt dårlig når det gjelder beg. av året, begynner jeg rett og slett med sommeren 2010 - og min reise til Juan-les-pins/Antibes på språkreise i 3 uker! That was the time of my life, helt seriøst! Jeg fikk mange gode nye venner, også noen venner jeg vil kalle mine nærmeste og det er nok min beste minne gjennom hele 2010!


På sensommeren var vi også på en slags hadebra-lykke til kveld hos Mari, siden hun er ett år i Statene! Dere kan jo sjekke ut bloggen hennes på; www.marimaryland.blogg.no!

 

Jeg har vært i flere bursdager gjennom året 2010, flere enn hva disse to bildene viser! Dette er i allefall bilder fra Olivia sin bursdag & Gunhild sin bursdag, hvor søte Marte er på bildet nederst!


I høstferien dro jeg, moren min og min kjære mormor til Scottland for å besøke søsteren min som studerer der! Det var en veldig koselig tur med shopping, god mat, familie, opplevelser og mye mer! På det første bildet ser dere i tillegg en stk. sliten jente, hehe!

 

Vinteren 2010 hadde jeg og to av mine herligste en kosemose kveld med en liten photoshoot! Dette er en av mange, mange herlige kvelder med mine aller herligste gjennom året 2010! Men jeg har ikke plass til å vise dere alle kveldene, så disse to bildene får si mer enn tusen ord! Jeg gikk også fra å være blondine til brunette!

 

Og her er jeg og jentene mine på den siste kvelden i 2010, nemlig nyttårsaften hos min engel, Pernille Amalie.
Som dere kanskje ser var jeg ikke helt fornøyd som brunette, så jeg er på veien mot blondine igjen!
Kvelden var veldig koselig og jeg er så glad for at min gode vennine Maylinn fra ungdomsskolen, www.laceheart.blogg.no, har blitt en av mine beste venner i løpet av 2010! (bilde nr.1)

Disse bildene og disse ordene er få i forhold til hva jeg har opplevd i 2010! For å få det litt kortfattet så har dere noen få stikkord om mitt år her; Tur til Jennifer - min bestevenn som er svensk, photoshoot med Karoline, Jeg har blitt kjent med utrolig mange herlige mennesker som virkelig lyser opp min hverdag!, sommeren 2010 var jeg med på x-factor - det var litt av en opplevelse, jeg flyttet - flyttet og flyttet igjen, fikk vannkopper, fikk meg canon 500D - speilreflekskamera, var på to ball, hadde en fantastisk julaften med familien hvor jeg fikk blant annet Canada Goose i gave, opplevde oppturer og nedturer, gikk ned 10 kilo & det var flere ting jeg opplevde for aller første gang i 2010.

Tusen takk for alle som gjorde året mitt så fantastisk som det har vært! Og, GODT NYTTÅR!
- V

2 kommentarer

Pernille Amalie, sussepånuss

02.01.2011 kl.22:10

For et herlig innlegg, Veronica! Jeg likte det kjempe godt! Gleder meg masse til totusenogøllov med deg <3

unepetiteprincesse

11.01.2011 kl.11:24

Tusen takk, min P! Totuseogøllov blir bra! <3

Skriv en ny kommentar

unepetiteprincesse

unepetiteprincesse

19, Larvik

I'm a 18 years old dreamer who loves living life to the fullest. veronicamogster@hotmail.com

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits