SVAR - SPØRSMÅLSRUNDE 1

Er det ditt hår eller har du satt på?
- Det er ikke mitt hår - jeg har clips! Jeg hadde bare en liten periode hvor jeg var så nysgjerrig på å være brunette, så dermed har jeg ikke fått brukt dem på lenge! Men jeg elsker dem, de er kjøpt på en frisørsalong i Tønsberg, merke: Sara. Kan fåes kjøpt på de fleste salonger tror jeg, blant annet hairport.


Love it!! (det er ikke det beste bildet meeen..)

Favoritt drikke?
 - Her vet jeg ikke heeelt hva som menes? Er det snakk om alkohol eller vanlig drikke? Jeg er i allefall ei pepsi max jente, ellers drikker jeg vel vann... hoho, kjempe spennende svar! Utenom det, så kan dere jo lure..

Favoritt mat?
- Jeg ELSKER taco, bali-gryte & Tikka Masala. Jeg er altså ganske så glad i krydret mat & litt sterk mat, selvom jeg er ikke av den tøffeste typen når det gjelder sterk mat!

Hvem er forbildene dine (utenom meg)?
- hehe, jeg blogget jo akkurat om et av mine forbilder eller stilikoner, Lauren Conrad. Ellers så digger Blake Lively & Rachel Bilson. Ellers er alltid kvinner som har gjort mye & som reiser mye, forbilder syns jeg. Så utenom alle disse, har vi jo seff min kjære mamsi som alltid vil være et forbilde. Og seff meg selv - neidaaa hoho!


Blake Lively

Hvordan trening driver du med?
- Jeg elsker styrketrening, så driver med det 3-4 ganger i uka. Ellers går det i Indoor walking eller innimellom sykkel. Jeg & tredemølla er ikke helt venner for tiden, så den holder jeg meg litt unna!

Hva pleier du å gjøre i helgene?
- Hva jeg gjør i helgene varierer jo veldig vil jeg si! Men et kort referat: trening, jobb, være med mine chicas, jentekvelder, kino, party's, slapper av eller er med familien! Er nok ganske normal & kjedelig der altså!


Kosemose kveld - desember 2010


Sartaaj + kino - januar 2011

Kan du beskrive en perfekt ferie (bortsett fra den du allerede har fått i gave?!)
- Ah, det er så mange steder jeg egentlig vil dra og så mye jeg vil oppleve! En perfekt ferie for meg er på et utrolig vakkert & eksotisk sted, kanskje Bora Bora eller Thailand. Med masse ukjent kultur, varme & jeg har faktisk et stort ønske om å lære å surfe! Ellers vil jeg såå til California & oppleve Amerikas gode liv!
En perfekt ferie er enten med jentene eller med en kjæreste - en ferie hvor en bare kan nyte og elske livet!

Skulle du ønske noe annerledes?
- Jeg skulle gjerne ønske meg noe i fortiden litt annerledes. Mye i livet mitt har vært veldig vanskelig & jeg har opplevd en del ting som kanskje ikke så mange andre har. Men jeg har også hatt en fantastisk familie & venner, og akkurat NÅ kunne ikke så mye annet vært annerledes. Selvfølgelig, noen nydelige kjoler til kunne gjerne hengt i skapet, skulle gjerne vært å reist året rundt, aldri opplevd krangler, vært 5 kg lettere & hatt en fantastisk kjæreste - men jeg er så lykkelig som jeg kan være nå vil jeg si!

Hvem ser du opp til?
-
Dette spm. er jo egentlig ganske likt det jeg fikk med forbilder? Vel, jeg ser opp til moren min, søsteren min,  til mennesker som går for det de drømmer om, artister som har fått opplevd sin største drøm (og min), mennesker som har opplevd den store kjærligheten, de som er godt trent - rett og slett alle som har gått for det de vil & som satser av hele hjertet!


Gammelt bilde av meg og mor daa - men herligste turen i mitt liv, Italia!

Hvor får du inspirasjonen din fra?
- Ah, dette spørsmålet likte jeg
! Jeg får inspirasjon fra alt rundt meg rett & slett! Musikk som plutselig spilles på radioen, himmelen på utsiden av vinduet mitt, andre blogger, weheartit, filmer, bøker, blader, bilder, venner, familie, egne tanker, lookbook - av så og si alt! Men weheartit.com, gir meg virkelig mye inspirasjon.

Er du en partygirl?
- Helt ærlig, yes - det er jeg! Jeg elsker å danse & føler meg fri, synge av hele mitt hjertet med venninner, høre dunkingen i brystet, forelske meg i mørket & komme i godt humør for å si det sånn! Så ja, sier aldri nei takk til et party!


Moi in the middle

Hva liker du best?
- Her vet jeg heller ikke heeelt hva som menes! Men jeg digger når mine gærne venninner kommer og henter meg helt spontant for å "råne" rundt! Når jeg sier råne, mener jeg i 50 km/t! Men det er så utrolig moro med høy, høy dunkende musikk & sang i bilen - digger det! Ellers så elsker jeg å stå på en scene & synge, se på en romantisk film med min godeste Pernille (vi er noen romantikere!), danse & slå meg løs, og ikke minst, trene!

Hvor kjøper du de fleste av klærna dine?
- Jeg kjøper mye av klærne mine på Vera Moda, en del på Bik bok & HM. Jeg er ikke så innmari opptatt av merker, så jeg kjøper klær jeg syns er komfortable & som jeg syns er fine, rett & slett! Ellers surfer jeg mye på asos. com & nelly.com, looovin' it!


føler klesstilen min & meg selv har en blomstringstid for tiden!

Beskriv en vanlig dag for deg:
Her får dere en detaljert oversikt over en vanlig dag for meg!
06.45: Står opp - dusjer - kler på meg - spiser frokost
07.45: Da er jeg på skolen
08.25-15.30: Skoleeen veel
Så drar jeg gjerne hjem, gjør litt lekser & spiser middag med mor mi. Deretter drar jeg å trener i halvannen time - to timer. Så er det hjem, gjøre litt mer lekser, blogge, spise kveldsmat & slappe av. Noen dager jobber jeg i tillegg!
Hihi, så dette er min spennende hverdag!

Hva er ditt yndlingsfag på skolen?
- Jeg er ei språkjente, så elsker altså språk! Mine yndlingsfag er dermed engelsk & fransk - og de står på lik linje!

Åssen sminke bruker du? - Hva ligger i sminkepungen din?
Foundation: mineralsminke fra L'Oreal
Solpudder: Isadora (loooove it) 
Mascara :False lash effect - Maxfactor, Lash queen feline blacks - Helena Rubenstein (lovelove)
Ellers i sminkepungen min har jeg: Øyeskygger - min favoritt er en lys grå/sølv fra Dior, Rød leppestift fra Lindex, svart kajal, sminkespeil, "kajal"-spisser, rouge, koster fra body shop, parfymen Britney Spears - midnight... ++

Hva er din yndlingsartist?
- Ah, for et vanskelig spørsmål! Jeg er jo et musikkmenneske & elsker så utrolig mye forskjellig musikk. Men må jeg velge en så må det nok blir Rihanna (som jeg skal på konsert med i oktober i Oslo!!) Av band så er the Script så absolutt mitt nr. 1 band.Hva er planene dine etter videregående?
-
Nok et vanskelig spørsmål - haha! Jeg tror nok enten det blir et friår med reising til enten Frankrike med min gode venninne Ingrid eller Bali i et halvt år! Ellers så drar jeg rett på studier på UIO & jeg vil studere Medievitenskap & journalistikk, for senere å jobbe i muligens et bokforlag eller et glossy magasin. Drømmen er å flytte til New York, Frankrike eller California og jobbe der. :)

Kan du lage videoblogg???
- Må si at videoblogg ikke akkurat er min greie, så det tror jeg ikke det blir såå mye av. Spørs om ikke dere hadde gått lei av stemmen min gitt. Men om ønske er veeeldig stort, skal jeg ikke utelukke det!

Kan du lage en videoblogg der du synger? :-D
- Dette derimot har jeg vurdert litt mer sterkt! Sang er jo nemlig noe jeg virkelig, virkelig elsker - så hvorfor ikke prøve meg & høre hva mine søte lesere synes?! Eller hva syns dere?

Hvilke blogger leser du? :-D / dine favoritt blogger?
- Mine favoritt blogger er: Sjekk dem ut!
www.siljebredesen.com - hun skriver om mote, skjønnhet, seg selv & livet i New York
www.nettenestea.com - hun skriver om mote, sitt liv, sin spennende hverdag & andre interessante ting!
www.cathinthecity.com - egentlig samme som de over! Elsker virkelig stilen hennes & ikke minst håret!

Ellers så leser jeg utrolig mange blogger for tiden, er virkelig inne i den blogge-periode! Leser nok nesten 30 blogger hver dag, helt seriøst! Alt fra veldig kjente toppbloggere til mindre kjente blogger. Sjekk også ut www.theswedishgirl.blogspot.com & www.miliecake.blogg.no :)Hvilken leppestift bruker du?
-
Da regner jeg nesten med at dette spm. gjelder den røde, siden jeg ikke har vist frem noen andre her!
Den er faktisk kjøpt på Lindex i et hastekjøp for å rekke bussen & til den nette summen av 89 kr(?) I think!
Det er ikke den beste leppestiften jeg har vært borti, men bra nok for prisen syns jeg!


my red lipstick 

Yes, da var vi i gang med svarene til spm. deres! Resten kommer nok i morgen, ble litt vel mye å ta alt på en gang! Håper dere likte svarene, om dere lurer på noe mer er det bare å spørre! Gjerne kommenter om dere er enige i noe av det eller uenige også :)

Hva syns du? 
Fikk du svarene du ønsket, lurer du på noe mer?Kiss kiss,
- V

9 kommentarer

Bra svart!

Laynie

10.02.2011 kl.08:33

Nå vet jeg nok mye mer om deg enn jeg visste fra før av:D

frida andersen

10.02.2011 kl.12:22

jeg digger deg :D

Sonja Alexandra

10.02.2011 kl.12:23

Bra svart! :)

Stemmer for sang-videoblogg!

Pernille Amalie, sussepånuss

10.02.2011 kl.12:54

Hihi, vi drømmer oss til vår egen lille verden du og meg! I loove it and I love you <3

Veronica

10.02.2011 kl.13:36

Tusen takk, dere! Bra dere er fornøyde med første runde, haha! Kanskje det blir en sang-videoblogg da!

P: <3

CRAZY

10.02.2011 kl.19:58

herlige svar søta!

malene kvam

10.02.2011 kl.20:32

Bra svart!

Veronica

10.02.2011 kl.23:31

Tusen takk dere, koselig at dere likte det!

Skriv en ny kommentar

unepetiteprincesse

unepetiteprincesse

19, Larvik

I'm a 18 years old dreamer who loves living life to the fullest. veronicamogster@hotmail.com

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits