SVAR - SPØRSMÅLSRUNDE 2

Har du forandret deg mye opp gjennom årene?
-
Jeg vet ikke helt om du mener personlighet eller utseende, men uansett - svaret er ja! Jeg har utseendemessig gått fra bollesveis, til musefletter, til brunt hår, rødslig hår, en god blanding & blondine! Stilen min har heldigvis endret seg utrolig også! Personligheten min har forandret seg også, jeg har gått fra å være veldig usikker, forsiktig og sjenert - til å bli moden, ansvarsfull, stolt av meg selv & selvtilliten min har forbedret seg!


hoho, bollesveis er jo great da.

Hva syns du om livet NÅ? 
- Jeg syns livet er ganske så fantastisk rett og slett! 

Hvordan er du på fest? (Rolig, klengete, FYLLA, ensom, prøver-å-være-kul, prøver du deg på alle, husker ikke så mye...)?
- Må si jeg syns dette spm. var en smule frekt, i allefall med kommentarene i parantesen. Men men, er jo ikke sikkert det var ment sånn! Jeg skal i allefall svare. Jeg vil si jeg er opp og ned, men som oftest blir jeg utrolig, utrolig glad - noe jeg tror de fleste kan back'e meg opp på! Jeg blir i virkelig danse & sanghumør, & jeg sitter ikke å sturer for å si det sånn!


Ah, juan-les-pins sommer 2010, nest siste kvelden med verdens beste jenteeer

Dine beste venner? 
Egentlig er det vel ikke så interessant for dere å lese mange navn, men? Jeg vil si jeg har mange gode venner, mange jeg vil kalle mine beste også. Mine beste:
- Pernille Amalie, ei utrolig herlig, romantisk & søt jente som man virkelig ikke, ikke kan like!!
- Så har vi selvfølgelig den alltid partyklare, morsomme & sjarmerende Guro!
- Gunhild er også en av mine beste, ei utadvendt, alltid glad & snill jente.
- Liva er alltid med på noe morsomt, jeg ler som bare det med denne jenta & ærlighet varer lengst med denne jenta!
- Karoline, min barndomsvenninne som jeg har kjent hele livet. Veldig nydelig jente det her altså, man kan ikke, ikke like henne heller!
- Jennifer er min svenske bff, som jeg traff på språkreisen i sommer! Vi er så like som personer, hun er min ultimate-shopping chick, ei jente jeg kan være meg selv med & som forstår meg bedre enn mange andre.
- Ingrid er ei dritkul jente som er seg selv & som aldri vil noen noe vondt! Mer moro skal man lete lenge etter, må si jeg digger å henge med denne jenta, alltid noe gossip på lur & praten går i ett mellom oss!

Jeg vet ikke hvor mange jeg skal nevne egentlig, jeg er ei jente som henger med mange folk fra ulike gjenger & clicker. Men for å nevne noen flere jeg gjerne vil få frem; Cecilie, Maylinn, Andrea, Jenny, Oda KristineDaphne & ikke minst, Maren, Camilla & Ida! Men men, nå får det holde her! Alle disse jentene er i allefall jenter man virkelig burde bli kjent med - or else, you'll miss out on something great!


Ingrid - hvor nydelig er hun ikke da?!

Hvem henger du med i klassen din?
- Jaha, hvor spennende er det for dere å høre hvem jeg henger med i klassen min spør jeg bare?
Det varierer jo fra klasse til klasse, men kule folk er det i allefall.

Hvor mye veier du?
- Jeg sa jo man kunne spørre om alt, men hva bryr det deg hva jeg veier? Og er ikke det litt frekt, eller er jeg kjip nå?

Hvor høy er du?
- Jeg er faktisk ganske så lav jeg daa, en av de laveste in my "gang" i guess. Jeg er hele 161 cm!


Meg & Sunni

Hvor får du treningsmotivasjon fra?
- Fra min mor, som alltid har vært instruktør & treningsglad, fra modeller & kjendiser som ser superflotte ut(det er jo sant), fra kicket jeg får hver gang jeg trener - jeg elsker det jo faktisk & fra meg selv. Har alltid vært utrolig glad i det, har ikke bare trent for spesielle grunner, men jeg liker generelt å føle at kroppen er i balanse.

 Har du alltid vært like treningsglad?
- Yes, rett og slett! Spilte håndball i 10 år, noe som var min store lidenskap. Før det var det turning, fotball, ridning osv osv. Trening er en stor del av livet mitt, det er en stor del av meg, nettopp fordi jeg elsker det!Har du mange sko, antall?
- Faktisk ikke så mange som man skulle tro, siden jeg jobber i skobutikk. Jeg må si at jeg gidder ikke å løfte på "rumpen" & faktisk gå ned og telle, men kanskje rundt 15 par?

Hvor kjøper du klærne dine?
- Helt ærlig, der jeg kommer over det! Men mesteparten blir kjøpt på Vera Moda, Bikbok & HM. Ellers er jeg alltids innom Primark & Topshop i utlandet & jeg surfer jo en del på www.nelly.com & www.asos.com! Er ingen merke-frik, klærne skal være behaglige, men også fine of course!


min lille tid som brunette

Hvor har du mest lyst til å dra?
- Ah, da burde du lese mitt innlegg om top ten places to go! Jeg vil veldig gjerne til New York, California, Thailand & blant annet Bora bora. Men de tre første er mine topp tre! Men igjen, hvor vil jeg ikke dra?! Hehe :)

Er du lykkelig?
- Ja, det er jeg faktisk :)

Kan du legge ut innlegg om klærne dine/ditt klesskap?
- Ja, det var en utrolig god ide! Det kan jeg og skal jeg så absolutt! Vil ikke love en spesifik dag, men det hadde vært utrolig morsomt!!

 
Glasgow 2010 - love primark

Her var da svarene fra de fleste spm. som var igjen, noen valgte jeg faktisk å ikke svare på av ulike grunner. Kanskje fordi dere ikke har noe med det, jeg ikke føler dere ville hatt noen interesse av det eller fordi jeg vet at blant annet familie leser bloggen min. Men håper igjen dere ble fornøyde over svarene deres! Jeg er alltid åpen for spm. så bare å kommentere i innlegg eller sende til email-en min!

Hva syns du?
Er du enig i svarene? :)Hugs and Kisses,
- V

2 kommentarer

Ingrid

11.02.2011 kl.22:10

Haha! Du er herlig, du! Veldig glad i deg, Veronica :))

Veronica

11.02.2011 kl.23:06

Ntå, du er det Ingrid! Love you.

Skriv en ny kommentar

unepetiteprincesse

unepetiteprincesse

19, Larvik

I'm a 18 years old dreamer who loves living life to the fullest. veronicamogster@hotmail.com

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits