M A N.D O W N

I går var jeg & tre andre herlige jenter (skulle egentlig vært fire herlige jenter, men Maren stakkars var i en bilulykke, og fikk ikke lov til å anstrenge seg noe.. ) på RIHANNA KONSERTEN! Jeg hadde gledet meg til den i ett år, men det var først nå rett før konserten at jeg virkelig ble gira! Oppvarmingsbandet var Calvin Harris, som i seg var utrolig, utrolig bra! Vi ble fort enige om at vi ikke hadde hatt noe imot å dra på konsert med bare han.
Men jeg trodde Calvin Harris var toppen, men så kom Rihanna og knocked han rett ut. Hun var rett og slett AMAZING, det er noe av det villeste jeg har vært med på!! Ikke minst, fordi vi nesten stod helt foran!


Dette bildet er tatt av Kristine, vi var nærmee, faktisk nærmere enn det ser ut som her.

Jeg syns sangstemmen hennes var helt utrolig imponerende, jeg trodde virkelig ikke hun skulle være så bra live. I min mening er hun nesten bedre live enn på CD, noe som er imponerende. Selve showet var også helt utrolig, alle effektene; flammer, våpen, kanon, bil, lys, piano i luften osv. De heite manlige danserne hennes var heller ikke dumme, de så virkelig like bra ut i virkeligheten som på tv. I tillegg laget hun jo et show i seg selv, hun var virkelig "leken" på scenen og det så ut som hun bare koste seg & drev med det hun elsker! Det er noe i allefall jeg blir misunnelig av.Alt i alt, ble jeg virkelig imponert! Jeg tror aldri jeg har hylt så mye eller sunget så høyt med, men hele salen sang med på alle sangene. I blant rakte hun bare ut mikrofonen mot publikum mens hun lo - hele salen sang virkelig med. Klærne hennes var fantastiske og stemningen var helt spesiell. Jeg syns i tillegg at alle sangene var bra, det er nesten umulig å velge ut noen sanger som var best! Må jeg nevne noen så var definitivt Man Down, unfaithful, Skin & Cheer's noen favoritter - men alt var virkelig bra! Ikke minst, må man jo nevne at hun tok opp ei helt random jente og gav henne en "erotisk dans" som vg skrev. Hele kvelden var virkelig vill.Så selv om VG kun gav henne terningskast 4, så gir jeg henne definitivt 6. Det var helt rått - ubeskrivelig.

Var du på konserten i Spektrum?
Hva syns du? Ville du ha vært der?

- V

Én kommentar

Ida

02.11.2011 kl.23:53

Det var VILT!!!! ALT var bra!! Kunne sikkert vært på konsert med hu hundre ganger til.... love <3

Skriv en ny kommentar

unepetiteprincesse

unepetiteprincesse

19, Larvik

I'm a 18 years old dreamer who loves living life to the fullest. veronicamogster@hotmail.com

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits