N A N O W R I M O

 
Når du leste den overskriften, tenkte du nok: ? Det ville jeg og gjort! 

Men hvert år i november så har www.nanowrimo.org et skriveprosjekt, og i år bestemte jeg meg for å være med. 

NaNoWriMo står for National November Writing Month. Helt basic så går det ut på å skulle skrive en novelle om hva man føler for & målet er å skrive 50.000 ord i November. Vinner man så vinner man egentlig ikke noen form for premie, men det er jo en premie i seg selv å ha skrevet så mange ord, da begynner man å nærme seg en kort bok! Som de også skriver på sin side, så gjeldet kvantitet og ikke kvalitet! Det er ikke meningen at man skal rette alt underveis eller at det skal være helt fantastisk - men man skal få sjansen til å skrive såpass langt! Retting skjer etterpå. Her om dagen regnet jeg det ut og det blir ca 1667 ord per dag! Det er jo ganske masse - heldigvis for meg så elsker jeg å skrive, jeg skriver alltid langt & jeg elsker å bare skrive uten å tenke noe særlig. Så dette er jo en utfordring, men spennende er det jo! Jeg har allerede skrevet 3967 ord på to dager, så jeg ligger over det jeg må. 

I tillegg så får dem som vinner NaNoWriMo (selvom jeg ikke helt hvordan man vinner det), utgitt sin novelle eller bok om man fortsetter på den! DET er spennende!

 

Hørt om NaNoWriMo før? 

- V

(Ps: føler meg litt som en geek når jeg skriver det her, men jeg elsker å skrive. That's just me.)

Én kommentar

Fluffy

23.11.2011 kl.10:15

På norsk heter det faktisk roman, ikke novelle. En novelle er under 40 000 ord, så 50 000 ord tilsvarer en ganske kort roman. For å sammenligne, så er den først Harry Potter boka i underkant av 77 000 ord.

Selv ligger jeg latterlig langt bak. Privatist eksamener tar alt for mye tid :<

Jeg vant i fjor, og kommer til å bli skikkelig skuffet om jeg ikke klarer det i år også.

Du vinner ved å skrive 50 000 ord. Boken din blir ikke utgitt (det blir du nødt til å snakke med et forlag om), men du kan i år få opptil fem gratis kopier av boken din som du kan gjøre som du vil med. (I år må du betale shipping selv, men det har tidligere vært helt gratis.) Du holder selv alle rettighetene til boken du har skrevet.

Skriv en ny kommentar

unepetiteprincesse

unepetiteprincesse

19, Larvik

I'm a 18 years old dreamer who loves living life to the fullest. veronicamogster@hotmail.com

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits